Gölcük Mahallesi’nde yol çalışmaları tamamlandı

10.07.2019

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri vatandaşların güvenli ve modern yollarda seyahat etmesi için il genelinde yol çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Ula ilçesine bağlı Gölcük Mahallesi’nde Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından asfalt çalışması yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yoğun mesaisi sonucu kısa süre içerisinde tamamlanan yol, 1. ve 2. kat sathi çalışmalarının ardından modern ve konforlu bir görünüme kavuştu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “Muğla genelinde sorumluluk alanlarımızdaki yollarda çalışmalara ara vermeden devam ediyoruz. Ula ilçemize bağlı Gölcük Mahallesi’nde 1. ve 2. kat sathi kaplama çalışmaları ekiplerimizin yoğun mesaisi sonucunda kısa sürede tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine girdi. Çift yönlü olarak trafiğe açık durumda olan yolumuz yenilenen yüzü ile vatandaşlarımıza hizmet veriyor” denildi.