Meclis Canlı

Göztepe Kulübü Başkanı’ndan Başkan Gürün’e Ziyaret


16.07.2018

Göztepe Kulüp Başkanı Mehmet Sepil Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, Muğlaspor Başkanı Erol Kapiz ile birlikte Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Uzun bir aradan sonra doğduğu topraklarda olduğu için mutlu olduğunu söyleyen

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, Muğlaspor Başkanı Erol Kapiz’in İzmir’de kendisini ziyarete geldiğinde Muğlalı olduğunu öğrendiğini aktardı.  Spor kulüplerinin bulundukları şehirlerin tanınırlığına, kültürüne çok önemli katkılar yaptığını söyleyen Sepil, buna en güzel örneğin Barcelona ve Trabzonspor kulüpleri olduğunu belirtti. Çocukluğundan beri Göztepe taraftarı olduğunun altını çizen Sepil kulüpte kalıcı başarılar elde etmek için çalıştıklarını, yeni ve farklı bir stadı İzmir’e ve Göztepe’ye kazandıracaklarını söyledi. Göztepe ve Muğlaspor’un gerek alt yapı, gerekse genç oyuncular konusunda birbirlerini destekleyebileceğini söyleyen Sepil, Muğlaspor’un başarılı bir tarihi olduğunu sözlerine ekledi.

Göztepe Spor Kulübü Başkanı ve hemşerisi Mehmet Sepil’in ziyaretlerinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Göztepe Spor Kulübü’nün Süper Lig’e ilk çıktığı yılda kalitesini belli ettiğini ve başarılı bir sezon geçirdiğini belirtti. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “İki değerli başkanımız Göztepe Spor Kulübü ve Muğlaspor başkanlarımıza ziyaretleri için teşekkür ediyorum. İlkokul sonrası eğitim hayatım İzmir’de geçtiği için Göztepe Spor Kulübü’nü yakından tanıyorum. Değerli hemşehrimizin başkan olmasından sonra Göztepe başarılı bir ivme yakaladı. Muğlaspor ve Göztepe’nin birlikte gerek alt yapı, gerek genç oyuncular gerekse tecrübelerinden yararlanması iki kulübümüz içinde faydalı olacaktır. Özellikle genç oyuncuların deneyim kazanması anlamında Süper Lig’de fazla süre alamayan yetenekli sporcular Muğlaspor’da forma giyebilir. Kulüplerin ve yönetimlerin başarılı olması için istikrara, büyük hedefler yerine ayakları yere sağlam basan adımlara ihtiyaçları var. Şirketleşme konusu da bu süreçte önemli. İki kulübümüze de önümüzdeki sezon için başarılar diliyorum.” dedi.