Meclis Canlı

Güvenli Seyahat İçin Çalışmalar Devam Ediyor


04.03.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri sinyalizasyonlu kavşaklarda bulunan sinyal verici direklere takılmak üzere hazırlanan bilgi levhalarının montaj çalışmalarına başladı.

Ulaşım Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, sinyalizasyon sistemlerinde meydan gelen arızaların daha hızlı giderilebilmesine yönelik toplum destekli hizmetler kapsamında kavşaklarda bulunan sinyal verici direklere Büyükşehir Belediyesi logosu, internet adresi ve çağrı merkezi numarısının bulunduğu bilgi levhalarının montaj çalışmalarına başladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Alper Kolukısa yapılan çalışmalar ile ilgili yaptığı açıklamada, Muğla ilinde kayıtlı 128 sinyalize kavşak olduğunu bunların 62 tanesinin Karayolları Genel Müdürlüğüne, 66 tanesinin de Muğla Büyükşehir Belediyesine ait olduğunu söyledi. Kolukısa; “Büyükşehir Belediyemize ait sinyalizasyon sistemlerini daha az enerji harcayan fakat daha görünür olan Power Led sistemleri ile değiştirmekteyiz. Bunun yanında sistemde meydana gelen arızaların onarım ve bakımını daha hızlı yapabilmek için sinyal verici direklere bilgi levhaları montajı ekiplerimiz tarafından yapılıyor. Vatandaşlarımızın meydana gelen arızaları yada dilek ve önerilerini bilgi levhalarında bulunan adres ve numaraları kullanarak bizlere iletebilirler. Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın daha güvenli seyahat edebilmeleri için çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.