Güvenli ve Konforlu Ulaşımın Adı “Büyükşehir Belediye Otobüsleri”

07.10.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara güvenli, konforlu ve kaliteli ulaşım olanakları sunuyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, İl genelinde 210 belediye otobüsü ile vatandaşlara konforlu ve kaliteli ulaşım imkanı sağlıyor. 2014 yılı sonunda alımı gerçekleştirilen 74 adet yeni nesil çevreci ve modern özelliklere sahip belediye otobüsleri kısa süre içerisinde vatandaşlardan tam not aldı. Engelli vatandaşlarında daha rahat seyahat edebilmeleri için otobüslerin büyük çoğunluğunda engelli rampası bulunuyor. Belediye otobüsleri vatandaşların güvenliği için kamera sistemi ve araç takip sistemi ile 7/24 izleniyor. Ayrıca otobüslerde mevcut olan klima sistemi vatandaşların yaz aylarında serinlemelerini sağlıyor. Vatandaşlar, İl genelinde farklı hatlarda hizmet veren yeni nesil otobüsler ile seyahat etmenin çok konforlu ve kaliteli olduğunu,  Büyükşehir Belediyesinin ulaşım alanındaki hizmetlerinden dolayı çok memnun olduklarını söylediler.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Alper Kolukısa, ulaşım konusunda vatandaşların ihtiyaç ve menfaatleri doğrultusunda çalışmalar yaptıklarını söyledi. Kolukısa; “Vatandaşlarımıza çağdaş, sağlıklı, ekonomik ve konforlu ulaşım olanakları sunmak için özveriyle çalışıyoruz. İl genelinde farklı hatlarda 210 otobüsümüz ile vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Otobüs filomuza kattığımız 74 adet yeni nesil otobüslerimiz gerek konforu gerekse güvenliği bakımından vatandaşlarımızdan tam not aldı. 35 adet daha yeni nesil otobüs siparişi verdik. Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımıza kaliteli ve konforlu ulaşım imkanı sunmak için mesai saati gözetmeden özveriyle çalışıyor ve çalışmaya da devam edeceğiz.” dedi.