Güvenli Yollar İçin Çalışmalar Devam Ediyor

30.03.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri yol bakım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Bakım Şube Müdürlüğü ekipleri, bozulan ve bakım gerektiren yollarda çalışmalarına devam ediyor. Seydikemer İlçesi Bağlıağaç Mahallesinde bulunan yolun çok dar olması sebebiyle yolun genişletilme çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Hida Kılıç çalışmalarla ilgili şunları söyledi: “ Seydikemer Bağlıağaç Mahallesindeki yol güzergahının çok dar olması ve vatandaşlarımızın can güvenliğini riske atması sebebiyle ekiplerimiz tarafından yürütülen yol genişletme çalışmalarında sona gelindi. Ekiplerimiz, Datça, Milas, Menteşe, Ula, Yatağan İlçelerimizde de çalışmalarını devam ettiriyor. Mevsim şartlarının düzelmesi ile yol ağımızda bulunan bakım onarım gerektiren yollarda çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor.”