Hafriyat Atıkları Yol Oluyor

09.04.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, çevrenin koruması ve hafriyatların değerlendirilmesi ile ilgili çalışmalarına devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Uğur Mumcu Bulvarında bulunan yan yoldaki alanda hafriyat toprağı ve molozları çevreye zarar vermeyecek şekilde geçici olarak biriktirip geri dönüşümünün sağlanması ve değerlendirilmesi için yol çalışmalarında bu malzemeleri kullanıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Aylin Giray konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Hafriyat dökmek isteyen kişileri, Uğur Mumcu Bulvarında bulunan yan yoldaki alana yönlendirerek yol çalışmalarında kullanılmak üzere ekstra malzeme alımının önüne geçmiş oluyoruz. Bu çalışma ile de hafriyat toprağı ve molozları değerlendirmiş oluyor ve çevrenin korunmasını sağlıyoruz.”