Hastaneye “Alternatif Yol” yapımı tamamlanıyor

22.11.2019

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesine ulaşımı kolaylaştırmak ve trafiği rahatlatmak için başlattığı yol çalışması yapılan yol çizgi çalışmalarının ardından hizmete açılıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesine ulaşımı kolaylaştırmak ve trafiği rahatlatmak için başlattığı yol çalışması tamamlandı. 3 Kilometre uzunluğunda 3 Milyon 36 Bin TL’ye mal olan yol üzerinde refüjlerin ardından çizgi çalışmaları da tamamlandı. Aydın, Yatağan istikametinden gelen vatandaşlar için Dirgeme (Akkaya) kavşağı yönünden hastaneye kısa yoldan ulaşım sağlayacak olan yol kısa süre sonra trafiğe açılıyor. Önümüzdeki günlerde trafiğe açılması planlanan yol ile hastane trafiğinin rahatlaması amaçlanıyor. Ayrıca bu alternatif yol sayesinde Aydın istikametinden gelenler için Hastaneye ulaşım mesafesi de kısalıyor.