“Havamız Bozulmasın”

23.10.2015

“Havamız Bozulmasın”

Muğla Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen “Muğla’da Isınmadan Kaynaklı Hava Kirliliğinin Etkileri” adlı bilgilendirme toplantısı Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Aylin Giray toplantıda yaptığı konuşmasında Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak çevre ve hava kirliliğinin önlenmesi ile ilgili projelerini hayata geçirmeye devam edeceklerini belirtti.

Vatandaşların yoğun katılımı ile başlayan toplantıda Muğla Büyükşehir Belediyesi Çevre ve Koruma Kontrol Dairesi Başkanlığı’ndan Çevre Mühendisi İbrahim Uysal, Isınmadan Kaynaklı Hava Kirliliği ve Nedenleri Hakkında Bilgi verdi.

Düzenlenen toplantıda daha sonra Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’nden Kimya Mühendisi Mustafa Yıldırım “Mahalli Çevre Kurulu Kararları hakkında bilgi verdi. Toplantıda son olarak Halk Eğitim Merkezi’nden Mesut Erdoğan Yakma Sistemleri konusunda katılımcılara bilgi verdi.