Meclis Canlı

Hayata Güleryüzle ve Umutla Bakabilmeliyiz


23.03.2015

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla Belediyesi Abide-Hasan Nuri Öncüer Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Vakfı ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle düzenlediği kahvaltı programına katıldı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası için düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada insanın yaşının kaç olursa olsun önemli olanın sağlıklı ve sıhhatli olmak olduğunu söyledi. Başkan Gürün; “Hayata güleryüzle, umutla bakabiliyorsak ve sağlığımız yerindeyse yaşın pek önemi yok. Yaşadığımız son ana kadar sevgimizi ve birbirimize olan ilgimizi kaybetmemeliyiz. Sizlerin tecrübeleri, birikimleri bizler için önemli. Geleceğimizin teminatı gençlerse siz de geleceğimizin sigortası, bizlerin de baş tacısınız.” dedi.

18-24 Mart Yaşlılar Haftası için düzenlenen programa Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün yanı sıra Muğla Valisi Amir Çiçek, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, Muğla Belediyesi Abide-Hasan Nuri Öncüer Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Vakfı Başkanı İlhami Gazezoğlu, huzurevi sakinleri ve davetliler katıldı.