“Hey Gidi Günler Hey” Sahnelendi

20.03.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Muğla Tabip Odası’nın katkılarıyla Muğla Sahne Tiyatrosu Derneği oyuncuları tarafından “Hey Gidi Günler Hey” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Muğla Sahne Tiyatrosu Derneği oyuncuları 16 Mart’ta Menteşe Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde sahne aldı. Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Muğla Tabip Odası’nın katkılarıyla yapılan ve iki perdeden oluşan dram türündeki oyun büyük beğeni kazandı.

Amatör sanatçılarla hareket edilmesi gerektiğinin belirtildiği, Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada “Sanat ve sanatçılarımız için tiyatro gruplarına verdiğimiz desteği onlarla birlikte hareket ederek göstermeye, birlikte projeler üreterek katkıda bulunmaya çalışıyoruz” ifadeleri yer aldı.