Heyelandan Kapanan Yollar Açılıyor

11.12.2014

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Marmaris İlçesinde meydana gelen heyelan nedeniyle kapanan yolları tekrar ulaşıma açtı.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Bakım Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde Marmaris İlçesi Karacasöğüt Mahallesi Ovacık Mevkiinde meydana gelen heyelan nedeniyle kapanan yollara kısa zamanda müdahale ederek tekrar ulaşıma açtı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Kış aylarında yağışlarında artmasıyla böyle olayların sıklıkla yaşandığı Muğla da Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler göreve her daim hazır şekilde beklemektedir. Amacımız olaylara en kısa zamanda müdahale ederek vatandaşlarımızı mağdur etmemektir.” dedi.