Meclis Canlı

Hisarönü-Ovacık Kanalizasyon Hat Çalışmaları Devam Ediyor


14.09.2020


Fethiye ilçesinde en büyük altyapı yatırım hamlesini başlatan Muğla Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz Mart ayında başladığı Ölüdeniz Mahallesi Hisarönü-Ovacık mevkii kanalizasyon şebeke ve kolektör yapım işi çalışmalarında bugüne kadar 15 Bin 746 metre kanalizasyon hattı ile 474 adet muayene bacasının imalatlarını tamamladı.

 

Türkiye’nin önemli turizm kentlerinden birisi olan Muğla’da yıllardır altyapı sıkıntısı yaşayan mahalle ve mevkilerin sorunları Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları ile ortadan kalkıyor. Fethiye ilçesinde altyapı hamleleri ile dikkat çeken Muğla Büyükşehir Belediyesi, Ölüdeniz Mahallesi Hisarönü-Ovacık Mevkii kanalizasyon şebeke ve kollektör yapımı işinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.


 

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 62 Milyon TL yatırım ile startı verilen Ölüdeniz Mahallesi Hisarönü-Ovacık Mevkii kanalizasyon hattı çalışmalarında bugüne kadar 15 Bin 746 metre kanalizasyon hattı ile 474 adet muayene bacasının imalatı tamamlandı.


Hisarönü-Ovacık mevkilerinin Altyapı Sorunu Ortadan Kalkacak

Geçtiğimiz Mart ayında Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün katılımı ile startı verilen Hisarönü-Ovacık mevkii kanalizasyon şebeke ve kollektör yapımı çalışmalarında 121 Bin metre kanalizasyon hattı, 3 adet Atıksu Terfi İstasyonu, 3841 adet parsel baca imalatı yapılacak. Çalışmalar sonucunda Hisarönü-Ovacık Mevkiilerinin altyapı sorunu ortadan kalkmış olacak.