Hizmet İçi Eğitim Programları Düzenlendi

25.05.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, mayıs ayı içerisinde 6 farklı konuda hizmet içi eğitim programı düzenledi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, mayıs ayı içerisinde 6245 sayılı Harcırah Kanunu,  Mevzuat ve İçtihat Programı, 3071 Sayılı Dilekçe Hakkının Kullanılmasına Dair Kanun, 4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu, Liderlik ve Takım Çalışması / Verimli Çalışma ile Resmi Yazışma Kuralları ve SDP konularında hizmet içi eğitim programları düzenledi. Hizmet içi eğitim programlarına Muğla Büyükşehir Belediyesi, MUSKİ ve İlçe belediyelerinden toplam 493 personel katıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Ali Zağlı konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Çalışanların verimliliğini ve etkinliğini artırmak amacıyla düzenlenen eğitimler oldukça verimli geçti. Hizmet içi eğitim programlarımız önümüzdeki dönemde artarak devam edecek.”