Hizmet İçi Eğitimler Devam Ediyor

12.12.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nda görevli personele “Eğiticinin Eğitimi Kurs Programı” eğitimi verildi.

21.10.2006 tarih ve 26326 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Belediye İtfaiye Yönetmeliği’nin 30 ve 31. Maddeleri doğrultusunda Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı bünyesinde bulunan itfaiye personellerine hizmet içi eğitim veren Vardiya Çavuşlarının ve Amirlerinin yetkinliklerini artırmak, eğitmen olarak belgelendirebilmek ve verilen eğitimlerin aynı standartta olması sağlamak amacı ile 13 Grup Amirliğinde 2016 yılı Aralık ayı içerisinde toplam 21 personele 45 saatlik sertifikalı “Eğiticinin Eğitimi Kurs Programı” eğitimi düzenlendi.

Söz konusu eğitim programı hakkında, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğü Yaşam Boyu Öğrenme Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğü eğitmenleri tarafından eğitim programı hazırlanarak eğitimler veriliyor.