Meclis Canlı

Hizmet İçi Eğitimler Devam Ediyor


21.09.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından, bünyesindeki personel ile ilçe belediye personeline yönelik “Taşınır Mal Yönetmeliği” konulu eğitim programı düzenlendi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen eğitim programına Büyükşehir Belediyesi, MUSKİ ve ilçe belediyelerinde görev yapan 70 personel katıldı. Eğitimde Taşınır Mal Yönetmeliği, Taşınırların Kaydı, Taşınır Kayıt ve Kontrol Yetkililerinin Görevleri ve Sorumlulukları, Harcama Yetkililerinin Görevleri ve Sorumlulukları,  Taşınır İşlem Fişi, Taşınırların Girişi, Çıkışı, Sayımı ve Devri ve Taşınır Kod Listesi konularında detaylı bilgilendirme yapıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; “Büyükşehir Belediyesine ait tüm taşınır malların kaydı, muhafazası ve kullanımı ile ilgili işlemlerin sorunsuz yürütülmesi amacıyla bu eğitimi gerçekleştirdik.  Bu tür eğitim programlarını farklı konulara ve yönetmeliklerdeki güncellemelere yer vererek sürdüreceğiz. “