Hizmet içi eğitimler devam ediyor

13.03.2019

Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan personele Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Taşocağı Kırma-Eleme Tesis Operatörlüğü ve Bakımcılığı Modülü Kurs Programı düzenlendi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde teorik kısmı düzenlenen eğitim programında iş yeri güvenliği ve tehdit edici unsurlar, meslek hastalıkları, kaza ve yaralanma, iş güvenliği mevzuatı, açık ocak manevracılık-harmancılık, fiziksel güç gereksinimi, çalışma ortamının özellikleri, işin gerekleri gibi konular hakkında bilgiler verildi. Eğitimin uygulamalı kısmı da Büyükşehir Belediyemize ait agrega üretim ve depolama sahasında gerçekleştirilmiştir. Bölgede katılımcılara agrega, eleme ünitesi, kırma-eleme tesisi ekipmanları, tesis bakımcılığı ve arıza giderme, alınacak güvenlik tedbirleri, elek ve helezon sistemi gibi konularda bilgiler verildi.