Meclis Canlı

İş Sağlığı ve Güvenliği Ekipleri’nden Başkan Gürün’e Ziyaret


15.11.2016


Muğla Büyükşehir Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü personeli Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret ederek birimleri hakkında bilgilendirdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Eğitim Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak hizmet veren İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü, Muğla genelinde Büyükşehir Belediyesi iş yerlerinde yaptıkları çalışmalar ve Büyükşehir Belediyesi personeline verdikleri eğitimler hakkında Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü bilgilendirdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Eğitim Dairesi Başkanı Ali Zağlı, Büyükşehir Belediyesi’nin 13 ilçede 134 ayrı noktada hizmet verdiğini, 2855 personelin eğitimlerinin ve sağlık gözetim oranın yüzde 100 olduğunu, 2016 yılı içerisinde İş Güvenliği uzmanlarınca 171 saha gözleminin yapıldığını söyledi. Ali Zağlı; “Muğla Büyükşehir Belediyesi 13 ilçede 134 ayrı çalışma alanında farklı birimleri ile hizmet veriyor. Çalışma arkadaşlarımıza iş sağlığı, güvenliği konusunda bütün eğitimleri veriyor, tedbirlerimizi alıyoruz. Şube Müdürlüğü’müz 2649 çalışana temel iş sağlığı ve güvenliği eğitimi, 38 personele kurul eğitimi, 65 personele risk değerlendirme eğitimi, 98 personele zirai ilaçlama ve makine kullanımı, 5 personele çalışan temsilcisi olmak üzere 2855 personele eğitim verdi.” dedi. Ziyarette Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e iş sağlığı ve güvenliği ekipleri tarafından hazırlatılan isminin ve kan grubunun yazdığı baret, baş koruyucu şapka, mühendis yeleği, reflektörlü kışlık kaban(iş güvenliği montu)hediye edildi.

“Sevgi, Hoşgörü ve Güleryüzle Hizmet” anlayışı ile Muğla için çalışıyoruz.”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla gibi geniş bir coğrafyada birçok alanda halka hizmet ettiklerini, iş sağlığı ve güvenliği ekiplerinin de halka hizmet edenlere hizmet ettiğini söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak merkezde olan bir belediye değil, çok merkezli bir belediyeyiz. Geniş bir coğrafyada birçok birimimizle farklı alanlarda vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Sizlerde vatandaşlarımıza hizmet eden birimlerimizin güvenliği, sağlığı ile ilgilenerek onlara hizmet ediyorsunuz. Büyükşehir Belediyesi olarak büyük bir aileyiz. Her aile ferdimiz bizim için değerlidir. İş Sağlığı ve güvenliği ile ilgili bütün çalışmaları, eğitimleri yapıyor, gerekli tedbirleri alıyoruz. Modern, donanımlı araç, gereç, malzemeleri kullanan, çalışma koşullarına ve kanunlara uygun hareket eden personelimizle vatandaşlarımıza en iyi hizmet vermek için mesai harcıyoruz. “Sevgi, Hoşgörü ve Güleryüzle Hizmet” anlayışı ile Muğla için çalışıyoruz.” dedi.