İtfaiye Hayat Kurtarmaya Devam Ediyor

19.01.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Köyceğiz Grup Amirliği ekipleri, çukurda mahsur kalan av köpeğini kurtardı.

Köyceğiz İlçesi Zeytinalanı Mahallesi Damla su arkasında bulunan yüksek gerilim hattı altında kazılan çukura düşen köpeği gören vatandaşalar Büyükşehir Belediyesi Köyceğiz Grup Amirliğine ihbarda bulunarak yardım istedi. Olay yerine kısa bir süre içinde gelen itfaiye ekipleri 17 metre derinlikteki çukurdan köpeği halatlar yardımıyla kurtardı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, Fethiye Ölüdenizde de dağ yamacında mahsur kalan Halil Kebenç isimli vatandaşa ait keçiyi zorlu bir operasyon sonrası kurtarmayı başardı. Kurtarılan keçi sahibine teslim edildi.