İtfaiye Minik Ziyaretçilerini Ağırladı

27.04.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ziyaretlerine gelen Menteşe 75. Yıl Bağımsız Ana Okulu öğrencilerini ağırladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Menteşe Grup Amirliği ziyarete gelen öğrencilere, itfaiyenin görevleri ve bir yangın anında neler yapmaları gerektiği konusunda bilgilendirme yapıldı.75. Yıl Bağımsız Ana Okulu’ndan 4 öğretmen ve 78 öğrencinin katıldığı ziyarette öğrenciler keyifli anlar yaşadı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden konu ile ilgili yapılan açıklamada; “ Bu ziyaretin amacı çocuklarımıza itfaiye mesleğini sevdirmek, acil bir durumda neler yapmaları gerektiğini öğretmek. Bu tür ziyaretler ile çocuklarımıza afet ve acil durum bilinci oluşturmak amaçlanmaktadır.’’ İfadeleri yer aldı.