İtfaiyeciler Minik Misafirlerini Ağırladı

18.12.2015

Özel İstanbul Gelişim Kreş ve Gündüz Bakım Evi öğrencileri, Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Fethiye Grup Amirliğini ziyaret etti.

İtfaiye Dairesi Başkanlığı Fethiye Grup Amirliğini ziyaret eden minik öğrencilere, itfaiye teşkilatının görevleri ve olası bir yangında neler yapmaları konusunda bilgiler verildi. Fethiye Grup Amirliği bünyesinde bulunan deprem konteyneri içerisindeki malzemeler ve kullanım şekilleri de öğrencilere uygulamalı olarak gösterildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Çocuklarımız bizler için çok önemli, onlarla vakit geçirmek itfaiye ile ilgili bilgiler vermek yangın konusunda bilinçlendirmek için tüm gayretimizle çalışıyoruz.”