İtfaiyenin Minik Misafirleri

25.01.2016

Muğla’da bulunan anaokulları ve ilkokulların Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına ziyaretleri sürüyor.

Menteşe Piri Reis İlköğretim Okulu öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde İtfaiye Dairesi Başkanlığı Menteşe Grup Amirliğini ziyaret etti. İtfaiye personeli, ziyarete gelen öğrencilere itfaiyenin görevleri hakkında bilgiler verdi. Uygulamalı bir şekilde yangına nasıl müdahale edildiğini gören öğrenciler, itfaiye araçlarına binerek keyifli anlar yaşadılar.

Öğrencilere, İtfaiyenin görevlerini anlatmak ve acil bir durumda neler yapmaları gerektiği konusunda bilgilendirmek açısından bu ziyaretlerin çok önemli olduğunu söyleyen Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl, ziyarete gelen öğretmen ve öğrencilere çok teşekkür etti.