Meclis Canlı

İzmir Devlet Opera Balesi Başkan Gürün’ü Ziyaret Etti


03.03.2015

İzmir Devlet Opera ve Balesi Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde sahneleyecekleri Kanlı Nigar Müzikali’nden önce Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün’ü ziyaret etti.

İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürü Hürkan Ayvazoğlu ve Kanlı Nigar Müzikali organizatörleri, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaretlerinde, Türkiye’nin birçok ilinde Kanlı Nigar Müzikali’ni sahnelediklerini, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi sahnesinin müzikalleri için çok uygun bir sahne olduğunu ve bu tarz bir kültür merkezini Muğla’ya kazandırdığı için  Başkan Gürün’e teşekkür ettiler.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’ni Muğla’ya kazandırdıkları için mutlu olduklarını, sahnenin opera, müzikal, tiyatro, toplantı gibi birçok etkinliğe ev sahipliği yaptığını söyledi. Başkan Gürün; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’ni yaptığımızda böyle bir yatırıma ne gerek var diyenler oldu, şimdi ise bazı etkinliklerimizde katılımın fazla olması nedeniyle üst salona ekran kurmak zorunda kalıyoruz. Muğla, Muğla’da okuyan öğrencileri ve duyarlı vatandaşları ile bir kültür kenti. Vatandaşlarımız ve öğrencilerimiz için farklı etkinliklerimiz devam edecek.” dedi.

Başkan Gürün, İzmir Devlet Opera ve Balesi’ne ziyaretleri için teşekkür etti ve müzikallerinin başarılı geçmesini diledi.