Kadınlar 8 Mart’ı Spor Yaparak Kutladı

09.03.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Spor Etkinliği Düğerek Sosyal Tesisleri ve Spor Salonu’nda yoğun katılımla gerçekleştirildi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Spor Etkinliği’nde Pilates Gösterisi, Halat Çekme Yarışması, Ponpon ve Patenli Kurdele Gösterisi,  Parkur Yarışması, Fitness Gösterisi, Halk Oyunları Gösterisi, Zumba Dansı ve Toplu Dans Gösterisi yapıldı. Etkinliğe katılan vatandaşlara Muğla Büyükşehir Belediyesi tişörtü, bayrak ve Muğla Halkası dağıtıldı. Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından kadınlara yönelik yıl boyunca verilen spor faaliyetleri sonucunda kadınlar yaptıkları gösteriyle Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Toplu dans gösterisi ve İzmir marşı eşliğinde toplu fotoğraf çekimiyle son bulan etkinlikte katılımcılar ve aileleri eğlenceli dakikalar geçirdi.