Karabörtlen’e 1 Milyon 167 Bin TL’lik Yatırım

06.03.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Karabörtlen Mahallesi’ne 1 Milyon 167 Bin TL’lik futbol sahası kazandırıyor.

Sporun ve sporcunun yanında olan, yatırımlarıyla spora verdiği önemi gösteren Muğla Büyükşehir Belediyesi, bu alandaki yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Karabörtlen Mahallesi’nde yapılacak olan Ula Bölgesi Sentetik Çim Futbol Sahasıyla bölgede spor alanında büyük bir yatırım gerçekleşecek. Karabörtlen Mahallesi’nde yapılacak olan 60x100 metre ölçülerinde, 250 kişilik kapalı tribün ve 200 m²’lik binadan oluşacak. Binada ise dört soyunma odası, hakem, yönetici, personel odalarının yanı sıra kafeterya ve lavabolar bulunacak.

Toplamda 1 Milyon 167 Bin TL’ye mal olacak spor tesisinin 150 günde tamamlanarak hizmete girmesi planlanıyor.

Bölgede yapılacak olan spor tesisiyle, Karabörtlen, Çörüş, Gölcük, Turgut, Örnekköy, Portakallık, Elmalı, Çakmak, Arıcılar, Kavakçalı, Yaylasöğüt, Sarayyanı, Çıtlık, Ataköy, Yeşilcam, Esentepe, Armutçuk, Kıra, Çiçekli ve Kızılyaka Mahallelerinde yaşayan vatandaşlar spor yapma imkanına kavuşacaklar.