Kentkart Vize İşlemi İçin Son Tarih 1 Ekim!

11.09.2017

İndirimli (öğrenci) elektronik seyahat kartları için son vize tarihi 1 Ekim 2017.

Muğla Büyükşehir Belediyesinin, MUTTAŞ toplu taşıma araçları ile Özel Toplu Taşıma Araçlarında (ÖTTA) kullanıma sunduğu kişiselleştirilmiş indirimli (öğrenci) elektronik seyahat kartlarından, basım ve vize işlemi 08/09/2017 tarihinden önce yapılan seyahat kartlarının, 01/10/2017 tarihine kadar vize yaptırılması gerekiyor. Büyükşehir Belediyesinin  www.mugla.bel.tr adresinde bulunan “Hizmetler” bölümünde belirtilen Kişiselleştirilmiş Kent Kart Başvuru ve Vizeleme Noktalarına giderek güncel öğrencilik durumunu gösterir belge ile müracaat edilmesi durumunda anlık olarak ücretsiz vize işlemi yapılacaktır.

08.09.2017 tarihinden sonra kişiselleştirilmiş öğrenci seyahat kartı temin eden veya vize işlemi yaptıran vatandaşlarımız seyahat kartlarını 01.10.2018 tarihine kadar kullanabilecekler.