Kırsal Mahalle Spor Şenliği Yatağan’da Başladı

27.04.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Kırsal Mahalle Spor Şenliği Yatağan İlçesi’nde başladı.

2016 yılında başta genç nüfus olmak üzere, her yaştan vatandaşımızın sportif faaliyetlerini Muğla geneline yaymak, halka benimsetmek” amacından hareketle başlatılan Kırsal Mahalle Spor Şenliği bu sene Yatağan İlçesi’ne bağlı Şeref İlkokulu ve Yeni Karakuyu İlkokulu’nda başladı.  Kırsal Mahallelerde yaşayan çocukların Muğla Büyükşehir Belediyesi Antrenörleri tarafından müzik eşliğinde spor ve oyun etkinlikleri yaptığı şenlik diğer mahallelerde de devam edecek. Şenliklerde yüz boyama, balon patlatma, halat çekme, sandalye kapmaca  gibi çeşitli oyunları oynayan çocuklar ve aileleri gönüllerince eğlendi.

Yatağan Belediye Başkan Yardımcısı Tarcan Oğuz’un da katıldığı Kırsal Mahalle Spor Şenliği’nde öğrencilere Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından şapka, tişört ve çeşitli hediyeler verilirken okullara da spor malzemeleri yardımında bulunuldu.