Kör Noktalara Trafik Güvenlik Aynaları Takılıyor

16.03.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, karşıdan gelen aracın veya yayaların görünmediği kör noktalarda sürücülere kontrol ve güvenlik sağlamak amacıyla trafik güvenlik aynaları montaj çalışmalarına başladı.

Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, yaya ve sürücü güvenliğini sağlamak, kör noktalar yüzünden oluşabilecek kazaları önlemek amacıyla Ula ilçesinde Kızılyaka ve Kıyra Mahallelerinde, Menteşe İlçesinde Sekibaşı ve Dirgeme Mahallelerinde trafik güvenlik aynalarının montaj çalışmalarını tamamladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Alper Kolukısa konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Muğla İli genelinde güvenli trafik akışını sağlamak için tespit edilen tüm kör noktalarda trafik güvenlik aynası uygulaması Büyükşehir Belediyemiz ekipleri tarafından yapılacaktır.”