Meclis Canlı

Köyceğiz Muhtarları’ndan Başkan Gürün’e Teşekkür Ziyareti


23.09.2016


Köyceğiz İlçesi mahalle muhtarları Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün’ü ziyaret ederek Büyükşehir Belediyesi hizmetleri için teşekkür etti.

Köyceğiz İlçesi Kavakarası, Pınar, Zeytinalanı Mahallesi Muhtarları mahallelerine ve ilçelerine yapılan Büyükşehir Belediyesi hizmetleri için Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür ziyaretinde bulundular. Kavakarası Mahalle Muhtarı Ali İhsan Yener mahallerine Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yollar ve mezarlık hizmetlerinden vatandaşların çok memnun olduğunu söyledi ve mahallerinde yaşayan vatandaşların adına bu hizmetler için Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün başta olmak üzere bütün belediye çalışanlarına teşekkür etti. Ziyarette söz alan Zeytinalanı Mahallesi Muhtarı Hikmet Bulut, Büyükşehir Belediyesi’nin birçok hizmetinin vatandaşlarına ulaştığını, özellikle MUSKİ’nin kısa sürede su problemlerini çözüme kavuşturduğunu söyledi. Büyükşehrin  ulaşımda dönüşüm hizmeti ile hem vatandaşlara hem de şoför esnafına büyük yararlar getirdiğini söyleyen Hikmet Bulut, ilçelerinden Muğla merkeze de Büyükşehrin ulaşım araçları ile rahat ve konforlu şekilde seyahat ederek geldiklerini belirtti.



“Vatandaşlarımızın ve Muhtarlarımızın Büyükşehir Hizmetlerinden Memnuniyeti, teşekkürü Bizler için en büyük Motivasyon Kaynağı”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla genelinde Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin mesai saati gözetmeden vatandaşlar için çalıştığını, kendileri için en büyük motivasyonun vatandaşlarının memnuniyeti olduğunu söyledi ve Köyceğiz mahalle muhtarlarına ziyaretleri için teşekkür etti. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Muğla gibi geniş bir coğrafyada 565 mahalle muhtarımız var. Muhtarlarımız mahallerinde bizler için Büyükşehir Belediyesi daire başkanı gibi vatandaşla aramızdaki en önemli bağ. Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak Muğla genelinde kısa sürede hizmetlerimize başladık. Örneğin sadece 2016 yılında 1000 kilometre yol çalışması yapıyoruz ve bu çalışmaların 700 kilometresini tamamladık. Büyükşehir’e ait yollarda asfalt, genişletme, çelik bariyer ve çizgi çalışmaları yapılarak vatandaşlarımızın daha konforlu yollarda seyahat etmelerini sağlıyoruz. Ulaşımdan sağlığa, mezarlık hizmetlerinden tarıma, sudan itfaiye hizmetlerine kadar birçok hizmeti vatandaşlarımızın daha huzurlu, güvenli bir Muğla’da yaşaması için mesai saati gözetmeden yürütüyoruz. En büyük motivasyon kaynağımız vatandaşlarımızın memnuniyeti ve sağolun demesi. Köyceğiz ilçemizin muhtarlarına ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.