Kreş Öğrencilerinden Coşkulu 29 Ekim Kutlaması

01.11.2021

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezinde kurulan Emin Eller Gündüz Bakımevinde bulunan çocuklar ilk etkinliklerini 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlayarak gerçekleştirdi.

Cumhuriyetin kuruluşunun 98’nci yılı olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Büyükşehir Belediyesine ait Emin Eller Gündüz Bakımevinde coşku içerisinde kutlandı. Emin Eller Gündüz Bakımevinde bulunan öğrenciler böylelikle ilk toplu etkinliklerini gerçekleştirmiş oldu. Öğrenci velilerinin de katıldığı kutlamalarda çocuklar oluşturdukları koro eşliğinde Cumhuriyet şarkıları söyledi. Ritmik danslar eşliğinde kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında öğrenciler gönüllerinde eğlenirken aileleri duygusal anlar yaşadı.