Kurtalan Ekspres Öğretmenler İçin Çalacak

17.11.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 24 Kasım Öğretmenler Günü Özel Konserinde “Kurtalan Ekspres” sahne alacak.

En köklü gruplardan olan Kurtalan Ekspres 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları için 24 Kasım Perşembe günü Muğla’da sahne alacak. Grup Menteşe Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 20.30’da sahneye çıkacak.

Hem nostaljik hem de güncel parçaları bünyesinde toplayan Kurtalan Ekspres’in “24 Kasım Öğretmenler Günü Özel Konseri” hakkında bilgi veren Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ali Zağlı “Öğretmenler günü özel konserimizde Kurtalan Ekspres grubunun bizlerle birlikte olmasının büyük bir anlamı var. Kurtalan Ekspres ülkemiz müzik tarihinin büyük bir kısmına adını yazdırmış bir grup. Kuşaktan kuşağa aktarılmış sanatsal, toplumsal ve tarihsel birikime sahipler. Ülkemizde yaşanan pek çok duruma tanıklık etmişler. Grubun bu karakteristik yönünü öğretmenlik gibi kutsal bir meslekle özdeşleştirdik. Öğretmenlerimiz de kuşaktan kuşağa aktarılan bilgi ve görgü birikimleriyle hepimizin yol göstericisi. Tarihsel, toplumsal tanıklıklarıyla hem geçmişimizin aydınlatıcısı hem de geleceğimizin kurucuları. Böyle değerli ve önemli bir günde Kurtalan Ekspres Grubuyla misafirlerimizin keyifli bir akşam geçireceğine inanıyoruz ve eğitim emekçilerimiz başta olmak üzere tüm halkımızı konsere davet ediyoruz.” dedi.