Kurum İçi Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor

22.04.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, kurum içi bilgilendirme toplantıları düzenlemeye devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantısına katılan personellere, Muhtarlar Masası, Çağrı Merkezi, Büyükşehir Belediyesi kurumsal mail adresi olan info@mugla.bel.tr’ye vatandaşlar tarafından gönderilen talep ve öneriler ile BİMER konularında bilgiler verildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü’nde ilgili konularda görevli personeller tarafından Çağrı Merkezi, Büyükşehir Belediyesi kurumsal mail adresi olan info@mugla.bel.tr’ye vatandaşlar tarafından gönderilen talep ve öneriler , BİMER ve Muhtarlar Masasının görev alanları, işleyişi ve çalışma şekli hakkında sunumlar yapıldı. Düzenlenen bilgilendirme toplantısına toplam 48 personel katılım gösterdi.