Masa Tenisi Turnuvası Başlıyor

22.05.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği Kurum ve Kuruluşlar arası Masa Tenisi Turnuvası başlıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen Masa Tenisi Turnuvası 24 Mayıs Pazar günü saat:10.00’da Düğerek Spor Salonunda yapılacak. Turnuvaya ilçe belediyeleri, kaymakamlık ve birçok kurum ve kuruluş davet edildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Her yaştan vatandaşımızın spor faaliyetlerine katılmasını teşvik ediyor ve bu tarzda organizasyonlar düzenliyoruz. Düzenlenen bu turnuvanın Kurum ve Kuruluşlar arası sosyal ilişkiler kurulmasında oldukça etkili olacağını düşünüyorum.”