Meclis Canlı

Menteşe Kent Konseyi Başkan Gürün’ü Ziyaret Etti


15.06.2016



Menteşe Kent Konseyi yeni başkanı ve yürütme kurulu üyeleri Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Menteşe Kent Konseyi yeni başkanı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali Abbas Çınar ve yürütme kurulu üyeleri Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Menteşe Kent Konseyi Başkanı Yrd.Doç.Dr.Ali Abbas Çınar, Muğla Belediye Başkanlığı ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Muğla’ya 17 yıldır başarıyla hizmet eden, kent estetiğini, dokusunu, kültürünü, çevresini koruyan projeleri hayata geçiren Dr.Osman Gürün’e teşekkür etti ve kent konseyi olarak yeni dönemde birlikte Muğla için çalışmaya, projeler üretmeye devam etmek istediklerini söyledi.



“Kent Konseyleri Belediyelerimiz İçin Bir Zenginlik”

Kent Konseylerinin belediye ve belediye başkanları için bir zenginlik olduğunu söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, daha yaşanır bir Muğla için herkesin fikrine, düşüncesine önem verdiklerini söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Kent konseyleri, farklı meslek grupları, sivil toplum kuruluşları, üniversitemizin çok değerli temsilcilerinin bir araya geldiği, düşüncelerini, fikirlerini önerilerini, eleştirilerini yaşadığı kent için ortaya koyduğu bir meclis. Burada hep birlikte alınan kararlar biz yerel yöneticiler için çok değerli. Kent konseyleri belediyeler ve belediye başkanlarımız için bir zenginlik. Menteşe Kent Konseyi yeni yönetimimiz güçlü kadrosuyla Muğla’mız ve merkez ilçemiz Menteşe’miz için yararlı projeler üretecektir. Bizlerde yerel yönetimler olarak her zaman yanlarındayız. Ziyaretleri için başta Menteşe Kent Konseyi Başkanı’mız Yrd.Doç.Dr.Ali Abbas Çınar’a ve yürütme kurulu üyelerine teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.