Mezarlık Hizmetlerinde Memnun Eden Değişim

04.07.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi, mezarlık ve cenaze hizmetlerini bütün şehir genelinde kesintisiz sürdürüp il genelinde 1401 mezarlığın bakım ve temizliğini gerçekleştiriyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, mezarlık ve cenaze hizmetlerine il genelinde kesintisiz olarak devam ediyor.

Mezarlık alanlarında gerekli düzenlemelerin yapılması için özverili bir çalışma gerçekleştiren Muğla Büyükşehir Belediyesi, sorumluluğunda bulunan 1401 mezarlık alanında bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yapım, bakım, onarım ve tadilat işlemlerinin yapıldığı 957 mezarlık alanında çalışmalar tamamlandı. Ayrıca mezarlık alanlarında yapılan temizlik çalışmaları ise yıl boyunca tekrarlanarak devam ediyor.

Ayrıca İl içi ve il dışı havayolu ve karayolu ile cenaze nakil işlemlerini de mesai saati gözetmeksizin sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi,  bugüne kadar 2 bin 781 il içi, 886 il dışı olmak üzere toplam 3 bin 667 adet cenaze nakil işlemi gerçekleştirdi.