Miami’de Türkiye’yi Temsil Edecekler

05.04.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Dansçıları, Türkiye Şampiyonasında gösterdikleri başarı ile milli sporcu olmaya hak kazandılar.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Dansçıları Serra Ercilli ve Onur Tura, katıldıkları Sportif Salsa Dansları Türkiye Şampiyonası’nda ikinci olarak başarılarına bir yenisini daha eklediler. 1 Nisan’da İstanbul’da yapılan şampiyonada yetişkinler kategorisinde ikinciliği kazanan ikili aldıkları başarıyla milli sporcu olmaya hak kazandılar.

Dans sporcuları Miami’de yapılacak olan World Latin Dance Cup’ta Türkiye’yi temsil edecekler.

İkili daha önce Kulüplerarası Salsa Dans Ligi 3’üncü etap yarışmasında gösterdikleri başarılı performansla birinciliği elde etmişlerdi.