Meclis Canlı

Milas’lı Muhtarlardan Gürün’e Teşekkür


12.10.2017

Milas Kalınağıl Mahalle Muhtarı Mücahit Karaca ve Çamlıbelen Mahalle Muhtarı Ramazan Özsivri yapılan hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletmek için Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaretinde konuşan Kalınağıl Mahalle Muhtarı Mücahit Karaca “Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarından çok memnunuz. Bizim de çocukluğumuzun hayallerinden biri olan çok amaçlı spor sahası mahallemizdeki çocuklar için en büyük sevinç oldu. Yapılan sahadan üç mahallemiz yararlanıyor. Bugüne kadar bir çok hizmet aldık bundan dolayı memnunuz. Bunun yanı sıra gerek MUSKİ ekipleri olsun, gerekse diğer ekipler olsun bir arıza veya sıkıntıda anında müdahale ediyorlar. Yapılan hizmetler için sizlere teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Muhtarlar Masası birimi ile taleplerini hızlı bir şekilde gerekli birimlere iletebildiklerini belirten Çamlıbelen Muhtarı Ramazan Özsivri ise “Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Masası birimi gerek istekler gerekse mahallede yapılacak olan hizmetlerle ilgili takibi yapmamıza yardımcı oluyorlar. Böyle bir birimi kurarak bizlere gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ediyoruz” dedi.

Muhtarlarımızın Memnuniyeti Bizim İçin Çok Değerli

Muhtarlarımızın memnuniyeti bizim için değerli diyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün “Sizler köylerinizde ve mahallelerinizde vatandaşlarımızın oyları ile seçilen yerel yönetimler olarak bizlerin temsilcilerimizsiniz. Bizler de sizin istekleriniz ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda aciliyet ve önem sırasına göre 566 mahallemize en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Yasayla muhtarlarımızın bir çok görevi elinden alınsa da bizler mahallelerimize hizmet götürürken sizinle birlikte hareket ediyoruz. Hizmetlerden duyduğunuz memnuniyet ve bir teşekkürünüz bizleri çok mutlu ediyor. Sizlere ziyaretiniz için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.