Mine Söğüt Muğla’da Okurlarıyla Buluştu

11.01.2022

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kütüphanesi Kitap Kulübü, Gazeteci Yazar Mine Söğüt ile Muğlalı okurları bir araya getirdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kütüphanesi bünyesinde gerçekleştirilen Kitap Kulübü buluşmalarının yeni yıldaki ilk konuğu Gazeteci Yazar Mine Söğüt oldu. Ocak ayı buluşmaları için seçilen Gergedan kitabını okuyan kitapseverler kitabın yazarı Mine Söğüt’le sohbet etme imkânı buldu. Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte okuyucular kitapla ilgili beğenilerini, eleştirilerini yazarla paylaştı. Okuyucuların sorularını yanıtlayan Yazar Mine Söğüt Kitap Kulübü Şubat ayı buluşması için Ayfer Tunç’un Bir Deliler Evinin Yalan Yanlış Anlatılan Kısa Tarihi kitabını önerdi.