Meclis Canlı

Minik Dev Oyuncular ile Tiyatro Günleri Sona Erdi


28.04.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 21-25 tarihleri arasında düzenlediği 1.Çocuk Oyuncular Tiyatro Günleri ödül töreni ile sona erdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 1.Çocuk Oyuncular Tiyatro Günleri 21-25 Nisan tarihleri arasında Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde 5 farklı oyunla 3.300 tiyatro severlerle buluştu.

1.Çocuk Oyuncular Tiyatro Günleri etkinliğinde, Şahidi Ortaokulu, Fatih Ortaokulu, Muğla Büyükşehir Belediyesi Çocuk Tiyatro Topluluklarından üç olmak üzere beş toplulukta 92 çocuk oyuncu sahne aldı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, 23 Nisan Haftası’nda büyüklerinden sahneyi devralan minik oyunculara ve onları izlemeye gelen tiyatro severlere teşekkür etti. Başkan Gürün; “Çocuklarımız için ne yapabilirizi düşünürken 23 Nisan Haftası’nda kendi bayramlarında sorumluluğu ve sahneyi onlara vermeyi düşündük. 5 gün boyunca 5 farklı oyunla sahneyi büyüklerinden devralan bu minik dev oyuncularımız yetenekleri ve oyunculukları ile herkesi kendilerine hayran bıraktılar. Tiyatro sayesinde ileriki yaşamları için müthiş bir tecrübe kazanan 92 minik dev oyuncumuzu ve eğitmenleri değerli hocamız Ayhan İçöz’ü kutluyor, oyunlarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.