Minik Öğrencilerden İtfaiye Ziyareti

30.04.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nı Vali Recai Güreli İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencileri ziyaret etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nı ziyaret eden anasınıfı öğrencilerine, itfaiye teşkilatının görevleri ve olaylara nasıl müdahale ettiğine dair uygulamalı eğitim verildi. İtfaiye personeli tarafından minik öğrencilere, itfaiye araçları tanıtılarak temel yangın bilgileri verildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl, ziyaret ile ilgili şunları söyledi; “ Öncelikle minik öğrencilerimizin ziyaretinden dolayı çok mutluyuz. Bu tarz ziyaretler ile öğrencilerimiz itfaiye teşkilatını yakından tanıma fırsatı buluyorlar. Öğrencilerimizin küçük yaşta yangın konusunda bilgilendirilmesi büyük önem arz ediyor, bizde itfaiye teşkilatı olarak eğitim ve bilgilendirme çalışmaları yapıyor ve yapmaya da devam edeceğiz. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederiz.”