Minikler Yangın Konusunda Bilgilendirildi

11.12.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, vatandaşları yangın konusunda bilinçlendirmek ve farkındalık yaratmak amacıyla yaptığı çalışmalarına devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Marmaris Grup Amirliği ekipleri tarafından Çizmeli Kedi Kreşi öğrencilerine yangın anında neler yapmaları gerektiği ile ilgili ve itfaiye teşkilatının görevleri hakkında bilgiler verildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “İtfaiye teşkilatı olarak amacımız vatandaşlarımızın yangın konusunda bilinçlenmesini sağlamak ve minik öğrencilerimize de acil durumlarda neler yapmaları konusunda bilgilendirmek. Bu tarz çalışmalarımıza il genelinde devam edeceğiz.”