Mugla Logo
TR
|
EN

Gürültü

Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak, Dalaman, Datça, Kavaklıdere, Köyceğiz, Menteşe, Seydikemer, Ula ve Yatağan ilçelerinde, çevresel gürültü denetimleri kapsamında yetkili kurum olarak görev yapmaktayız.

Eğlence yerleri, işletmeler ve benzeri kaynaklardan kaynaklanan çevresel gürültüye ilişkin şikâyetlerinizi, 7 gün 24 saat boyunca hizmet veren 444 48 01 Çağrı Merkezimiz üzerinden bize iletebilirsiniz.

Gelen başvurular, ilgili birimlerimizce kayıt altına alınarak değerlendirilmekte ve gerekli denetimler yapılmaktadır.

📞 444 48 01 – Muğla Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Miniklerin İtfaiyeye Ziyareti Devam Ediyor


17.04.2018

Muğla’da bulunan anaokulları ve ilkokullarda bulunan öğrencilerin Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiyesine ziyaretleri devam ediyor.

Amerikan Kültür Anaokulu öğrencileri Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiyesini ziyaret etti. Ziyarete gelen minik öğrencilere, itfaiye personeli tarafından yangın ve yangın söndürme araç-gereçleri hakkında bilgiler verilirken uygulamalı olarak da gösterildi. İtfaiye birimlerini gezen öğrencilere araçlar da tanıtıldı.