Muğla Barosu Başkan Gürün’ü Ziyaret Etti

17.12.2014

Muğla Barosu Başkanı Av.Cumhur Uzun ve yönetim kurulu Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Muğla Barosu başkanlığına yeni seçilen Av.Cumhur Uzun, baro seçimleri ve sonrasında her zaman destekleriyle yanlarında olan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün’e teşekkür etti. Muğla Barosu’nun 1010 avukatı temsil ettiğini söyleyen Cumhur Uzun, Muğla’da her zaman hukukun üstünlüğünü savunacaklarını söyledi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Muğla Baro Başkanı ve yönetim kurulunun ziyaretinde, Muğla’nın demokratik, çağdaş kentlerden biri olduğunu, hukuku ve hukukun üstünlüğünü savunan bireylerden oluştuğunu söyledi. Muğla Barosu Başkanlığı’na yeni seçilen Av.Cumhur Uzun ve yönetim kuruluna ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Gürün, Türkiye’de hukukun herkese eşit uygulandığı, adaletin mülkün temeli olduğu günlerinde geleceğine inandığını sözlerine ekledi.