Meclis Canlı

Muğla Büyükşehir Bayrama Hazır


14.07.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların Ramazan Bayramı’nı daha huzurlu ve rahat geçirebilmeleri için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin tüm birimleri, vatandaşların Ramazan Bayramı’nı daha huzurlu ve rahat geçirebilmeleri için gerekli önlemleri alarak hazırlıklarını tamamladı. Ramazan Bayramı boyunca toplu ulaşımda ücretsiz hizmet verecek belediye otobüslerinin yanında vatandaşların daha güvenli seyahat edebilmeleri için ekipler, yatay/düşey işaretlemeler ile sinyalizasyonların bakımlarını da gerçekleştirdi.

Zabıta Ekipleri Denetimleri Sıklaştırdı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, Muğla İli genelinde yetki ve sorumluluk alanında bulunan pastanelerde ve şekerleme satışı yapan yerlerde denetimlerini sıklaştırdı. Zabıta ekipleri ayrıca bayram nedeniyle yolcu yoğunluğunun arttığı otogarlarda da denetimlerine arttırarak devam ediyor.

MUSKİ ve İtfaiye 7/24 Hizmette

MUSKİ Genel Müdürlüğü ve İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, bayram boyunca su ve kanalizasyon hizmetlerinde meydana gelebilecek aksaklıklarda ve olası bir yangına karşı 7/24 görevlerinin başında olacaklar.

Toplu Ulaşım Ücretsiz

Muğla Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma araçları,  bayramın İlk günü 17 Temmuz Cuma gününden itibaren 19 Temmuz Pazar günü saat; 00.00’a kadar vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek. Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, vatandaşların daha güvenli yollarda seyahat edebilmeleri için yatay/düşey işaretlemelerin ve sinyalizasyon sistemlerinin bakım ve onarımlarını gerçekleştirdi.

Mezarlık Alanlarında Bayram Temizliği

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü tarafından Muğla İli genelinde Büyükşehir Belediyesinin yetki ve sorumluluk alanında bulanan mezarlık alanlarında bayram temizliği titizlikle yapılıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların Ramazan Bayramı’nı güzel ve huzurlu bir şekilde geçirmeleri için tüm birimlerin gerekli önlemleri alarak hazırlıklarını tamamladıklarını belirttiler.