Meclis Canlı

Muğla Büyükşehir Belediyesi 29 Ekim’e Hazır


18.10.2016


Muğla Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için hazırlıklarını tamamladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Haftası’nda 3 gün sürecek olan etkinlikler 27 Ekim Perşembe günü 21.00’de Kötekli Yoğurtçu Parkı’nda Grup Zirve konseri ve Dj Emre Ayhan’ın sahne performansıyla başlayacak.

Programın ikinci gününde 28 Ekim Cuma günü Datça Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde, Araştırmacı Gazeteci-Yazar Ünal Türkeş ve Hitit Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Çanlı tarafından saat 19.00’da “Osmanlı’dan Cumhuriyet’e Datça” konulu verilecek olan panelden sonra, Muğla Büyükşehir Belediyesi Orkestrası sahne alacak.

Etkinliklerin finali 29 Ekim 2016 Cumartesi günü Menteşe Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlamalarla yapılacak. 20.00’de başlayacak olan fener alayının ardından Aysun Kocatepe ve Ali Kocatepe “Seferberlikten Cumhuriyet’e Türküler ve Şarkılar” konseri ile Cumhuriyet coşkusunu yaşatacak.