Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bisiklet Takımına Destek Veriyor

19.08.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi; 18 ağustos- 17 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan Avrupa Sınır Ötesi Bisiklet Turuna katılan Muğla Bisiklet Takımına destek verdi.

Avrupa’da fiziksel aktivitelere katılım konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen bisiklet turunda; güzergah üzerinde bulunan 8 ülkeden de yerel, bölgesel ve ulusal bisikletçilerin tura katılması hedefleniyor.

Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Ali İnan, “Muğla İlimizi temsilen Avrupa’ya uğurladığımız Ulusal Nowwemove Koordinatörü Muğla Bisiklet Takımı üyelerimiz Feridun Ekmekçi, Adnan Cangir, Meliha Kaya ve Aysel Atas’a başarılar diliyorum” dedi.

Koordinatörlüğünü Ulusal Nowwemove bisiklet takımı tarafından yapılan organizasyonu Uluslararası Spor ve Kültür Birliği (ISKA) tarafından yürütülüyor.