Muğla Büyükşehir Belediyesi Kadınlar Masa Tenisi Takımı 3. Lige Yükseldi

14.10.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Kadınlar Masa Tenisi Takımı 3. lige terfi etti.

11-13 Haziran tarihleri arasında Tokat İlinde gerçekleştirilen terfi yarışmalarında mücadele eden Kadınlar Masa Tenisi Takımı rakiplerini yenerek 3. Lige katılma hakkı kazandı.

24 ilden katılımın olduğu 4’lü takım 6 gruptan oluşan terfi yarışmalarında Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadınlar Masa Tenisi Takımı, Denizli Halk Oyunları-Van Gençlik Spor- İstanbul Veteran takımlarının yer aldığı gruptan 1. çıkarak 3. lige terfi etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadınlar Masa Tenisi sporcuları Filiz Karadağ, Aytül Özen, Gaye Karataş ve Özen Atlıhan masa tenisi antrenörü Raif Özen ile birlikte 15-16 Ekim tarihlerinde Kastamonu’da yapılacak olan Türkiye 3.Lig 2016-2017 sezonu ilk müsabakalarında Muğla’yı temsil edecekler.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Cumhur Çoban “Hedefimiz, kadınlar masa tenisi takımı olarak 2016-2017 sezonunda ilimizi centilmence ve başarıyla temsil etmek ve üst tura yükselmek olacak” dedi.