Meclis Canlı

Muğla Büyükşehir Maaş Promosyon Protokolü İmzalandı


04.05.2021


Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde 3 Bin 534 çalışanı kapsayan maaş promosyon protokolü imzalandı. Maaş hesabı karşılığında kişi başı 3 Bin 430 TL tutarındaki promosyon ücreti banka işlemlerinin ve gerekli yasal prosedürlerin tamamlanmasının ardından Haziran ayı sonuna kadar tek seferde çalışanların hesabına yatırılacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin MUBEP, MUTTAŞ, BAĞYAKA, BELTES ve MELSA şirketlerinde çalışan 3 Bin 534 personeli kapsayan maaş promosyon ihalesi yapılmıştı. Bu kapsamda İhaleyi kazanan banka ve Muğla Büyükşehir Belediyesi arasında protokol imzalandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanlık binasında imzalanan protokole Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla Büyükşehir Belediyesi ihale komisyon üyeleri, ihaleyi kazanan Yapı Kredi Bankası Menteşe Şube Müdürü Selin Özcan ve banka yetkilisi katıldı.

İmzalanan protokole göre Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı MUBEP, MUTTAŞ, BAĞYAKA, BELTES ve MELSA şirketlerinde çalışan 3 Bin 534 personele, banka işlemlerinin ve yasal prosedürlerin tamamlanması ile birlikte Haziran ayı sonuna kadar tek seferde ödenmek üzere 3 Bin 430 TL tutarında promosyon verilecek.