Meclis Canlı

Muğla Büyükşehirden Eczanelere Ücretsiz Maske


15.04.2020


Muğla Büyükşehir Belediyesi Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında il genelinde bulunan 441eczaneye toplam 22 bin maskenin dağıtımına başladı. Büyükşehir Belediyesi tarafından eczanelere dağıtılan maskeleri vatandaşlar ücretsiz olarak temin edebilecek.

Maskeler Ücretsiz Dağıtılıyor

Çin’de başlayıp Avrupa’yı saran son olarak Türkiye’yi de etkisin altına alan koronavirüs salgını ile ilgili Muğla il genelinde önlemler arttırılarak devam ediyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi daha önce başlattığı halk pazarlarının giriş yerlerinde ve toplu taşıma araçlarında maske dağıtımına devam ediyor.

441 Eczaneye Maske Dağıtılıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi vatandaşların maskeye daha rahat ulaşmasını sağlamak amacı ile il genelinde bulunan 441 eczaneye maske dağıtımına başladı. Büyükşehir Belediyesi tarafından üretilen maskeleri vatandaşlar eczanelerden ücretsiz olarak temin edebilecek.

Eczane Sahiplerinden Teşekkür

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından eczanelere dağıtılan maskelerle ilgili olarak eczane sahipleri “ Vatandaşlar eczaneye geliyor maske istiyor. Ancak bize maske gelmediğini söylüyorduk. Muğla Büyükşehir Belediyesine bu konuda teşekkür ederiz. Vatandaşlara ücretsiz maske dağıtıma başlamış olduk” dediler.

Başkan Gürün: Vatandaşlarımız maskeye daha rahat ulaşabilecek

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün “Koronavirüs salgınına karşı önlemlerimizi arttırarak çalışmalara devam ediyoruz. İl genelinde yaptığımız dezenfeksiyon çalışmalarının ardından halk pazarlarında ve toplu ulaşım araçlarında vatandaşlara ücretsiz maske dağıtımız devam etmekte. Öte yandan vatandaşlarımızın maskeye daha rahat ve hızlı ulaşabilmesi için il genelinde bulunan 441 eczanemize 22 bin maskenin dağıtımına başladık” dedi.