Muğla Büyükşehirden İzmir’e Ekipman Desteği

30.10.2020

Muğla Büyükşehir Belediyesi İzmir’de yaşanan depremin hemen ardından bölgeye 3 AKS 1 Role ve 19 personel gönderdi.

Merkez üssü İzmir’in Seferihisar ilçesinde meydana gelen 6.6 büyüklüğünde deprem sonrasında 20’nin üzerinde bina yıkıldı. Meydana gelen depremin ardından Muğla Büyükşehir Belediyesi deprem bölgesine 3 AKS, 1 Role aracı ile birlikte 19 kişiden oluşan personel gönderdi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, “İzmir halkı başta olmak üzere birçok ilde depremi hisseden vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. Depremin hemen ardından bölgeye  3 AKS, 1Role aracı ile birlikte 19 kişiden oluşan personelimizi gönderdik. İhtiyaç olduğu taktirde tüm ekiplerimizi bölgeye sevk etmeye hazırız” dedi.