Meclis Canlı

Muğla İçin Gelecek Platformu’ndan Başkan Gürün’e Ziyaret


25.11.2015

Muğla İçin Gelecek Platformu Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Muğla’da mayıs ayında kurulan, farklı meslek dallarında 50 üyesi bulunan Muğla İçin Gelecek Platformu Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret ederek platform olarak kendilerini tanıtma ve yerel yönetimlerle birlikte yapabilecekleri çalışmalar hakkında bilgi verme fırsatı buldular.

Muğla İçin Gelecek Platformu üyeleri, mayıs ayında mimar, şehir plancısı, esnaf, turizmci, öğretmen gibi farklı meslek gruplarından 50 kişi olarak bir araya geldiklerini Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin sloganı olan Hedefimiz1Muğla1’deki gibi birlikte, bir olarak Güzel Muğla için ellerinden geleni yapmak istediklerini söylediler.



Muğla Yaşam Koşulları, İnsan Yapısı ile Bir Şehirden Fazlası

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla’nın yaşam koşulları, insan yapısı, doğasıyla bir şehirden fazlası olduğunu söyledi ve Muğla için bir araya gelen, Muğla için bir şeyler yapmak, üretmek ve yapılacak çalışmalarda katkısı olmasını isteyen platform üyelerini bu oluşum için kutladı. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Güzel Muğlamız için farklı meslek gruplarından bir araya gelerek Muğla İçin Gelecek Platformunu kurmanız çok önemli ve çok değerli. Teknik bir konuda önce ilgili kurumlardan bilgi almalı, daha sonra farklı meslek gruplarından olduğunuz için tartışmalı, somutlaştırarak fikrinizi ortaya koyabilmelisiniz. Platformun başarılı, sürdürülebilir olması ve yerel yönetimler olarak sizlerin değerli fikirlerinizden yararlanabilmemiz için bu çok önemli. Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak kurulduğumuz günden itibaren Hedefimiz1Muğla1 sloganımızda olduğu gibi Büyükşehir Belediyesi, 13 ilçe belediyesi, 551 mahalle muhtarımızla birlikte, bir olarak Muğla için üretiyor, Türkiye’ye örnek bir şehir olan Muğla’yı daha da güzelleştirmek için çalışıyoruz. Çünkü Muğlalı olmak Muğla’da doğmak değildir, Muğla için düşünen, Muğla için ter akıtan, Muğla için bir çivi çakan Muğlalıdır.” dedi.

Muğla İçin Gelecek Platformu üyelerine ziyaretleri için teşekkür eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, platform üyelerine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.